Ontwerp jij de nieuwe leerlingenkaart?

Zit jouw design volgend jaar in 450.000 broekzakken?

De leukste kaart van het land is ongetwijfeld de Leerlingenkaart. Bijna een half miljoen leerlingen uit middelbare scholen heeft de kaart elke dag op zak. Word jij de ontwerper van de kaart van 2017-2018?

Maak een ontwerp samen met je klas (klas-battle!), leerlingenraad (school-battle!) of gewoon rustig op je eentje en bezorg het aan de VSK voor 23 april.

Wordt jouw voorstel gekozen? Dan werkt VSK deze samen met jou uit tot de definitieve kaart die volgend schooljaar naar 450.000 leerlingen gaat. De eeuwige roem en een mooie vermelding op je CV krijg je er gratis en voor niks bij.

Ben je geen krak in Photoshop of andere grafische programma’s? Geen probleem. Tekeningen, collages, schilderkunst of zelfs ontwerpen in Paint gemaakt zijn welkom!

Een professionele VSK-jury buigt zich eind april over alle inzendingen.

Deelnemen, meer info en bron: VSK

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Onze sponsors

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten