Van hart naar hart

Vandaag kreeg ik post die eigenlijk niet voor mij bestemd was maar die me wel nog lang zal bijblijven. Een postkaart van een klein meisje aan haar oma. Het adres was onontcijferbaar voor de post. Omdat er park opstond verdwaalde het vermoedelijk naar hier Technologiepark en zo tot hier op mijn bureau. De laatste dagen had ik last van droge ogen. Dat probleem was meteen opgelost.

“liefste groot oma! ik hou van jou! je bent zo lief! je bent zo zagt! en je bent zo slim! ik kan je niet meer los laaten! ja zo is het! van je kleindochter A.! nog veel kusjes! xxxxxxxxxxxxxxx”

Nooit gedacht dat het vak paleografie me ooit nog van pas zou komen, maar vandaag besefte ik dat ik het voor geen goud had willen missen. Deze kaart – gevuld met enkel liefde – kunnen bezorgen aan de rechtmatige eigenaar dat is meer dan goud waard.

Misschien moeten we dat af en toe eens doen elkaar zo’n kaartje sturen. Van hart naar hart.

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Onze sponsors

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten