Fouten maken toegestaan of VUB Fuckup Night

Om falen uit de taboesfeer te halen, brengen wetenschappelijk onderzoekers hun verhaal over hoe ze gefaald hebben tijdens hun onderzoek, wat ze eruit geleerd hebben en hoe ze dit omgebogen hebben tot een succes. Het is voor het eerst dat de VUB Fuckup Night door een Vlaamse universiteit wordt georganiseerd.

Kom op maandag 9 oktober voor één keer ongegeneerd lachen met andermans ongeluk. Op Fuckup Nights worden anekdotes van professionele flaters van onderzoekers gedeeld met het publiek. Elke onderzoeker vertelt zijn/haar verhaal aan de hand van tien foto’s. Het doel is om het taboe rond mislukkingen te doorbreken en dit uiteraard in een komische context.

Hier kan je je voorbereiden door de beste video’s van de afgelopen edities al eens te bekijken.

Meer info & registratie voor deze avond.

Bron & foto: VUB

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Onze sponsors

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten