Beeldend op zondag (11/3/2018)

Ik leg kleurbeelden vast van een mysterieuze realiteit. Ik dagdroom graag, ik dool graag rond, ik reis, en ik projecteer mijn eigen gedachten en interpretaties op echte situaties die ik in het dagelijks leven tegenkom, en deze leg ik vast. In mijn hoofd voeg ik daar tijdens het fotograferen vaak voor mezelf een verhaal aan toe, een interpretatie, zoals de kijker van het beeld ook een interpretatie zal toevoegen. De beelden die ik fotografeer zijn niet  geënsceneerd. Ik kom de beelden tegen tijdens mijn tochten, wanneer licht, moment, emotie en kleur samen lijken te vallen.

Ik ben altijd gefascineerd geweest door mensen in hun omgeving. Ik reis, ik dwaal, en onderweg vind ik interessante situaties over mensen, en plaatsen en licht die me een inspirerend gevoel geven. Ik vraag me altijd af wat mensen denken en voelen op dat moment dat ik ze fotografeer. Soms fotografeer ik enkel hun omgeving.
Een beeld kan op verschillende manieren worden gezien of geïnterpreteerd. De vragen en interpretaties van de kijker zijn voor mij net zo belangrijk als wat er echt aan de hand is op de foto. De meeste afbeeldingen werken autonoom, de betekenis van de afzonderlijke afbeeldingen kan verschuiven naargelang de volgorde waarin ze worden weergegeven.

https://nelevancanneyt.com/

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Onze sponsors

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten