Binnenkort propere vrachtwagens op onze wegen

Het Europees Parlement keurt strengere uitstootnormen goed voor vrachtwagens. Tegen 2025 moet de CO2-uitstoot 20% lager liggen dan in 2019. Tegen 2030 moeten vrachtwagens hun uitstoot verminderen met 35%. Het parlement moet nu onderhandelen over het finaal akkoord met de lidstaten.

Meer via

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2018/11/14/binnenkort-propere-vrachtwagens-op-onze-wegen-europees-parlemen/

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer
berichten