Kansarme jongeren en technologiebedrijven vinden elkaar op technologiebeurs

Opereren via een robot of drones maken. Het zijn maar enkele voorbeelden van technologiën waarmee kansengroepen te weining mee in contact komen. Dat vindt althans PEP, een vzw die jongeren op de juiste plaats wil krijgen in het onderwijs. Op haar eerste beurs brengt de vzw daarom jongeren en technologiebedrijven samen, in de hoop die jongeren de weg te kunnen wijzen naar de mogelijkheden die technologie biedt op de arbeidsmarkt.

Meer via:

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2018/11/18/kansarme-jongeren-en-technologiebedrijven-samengebracht-op-techn/

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Onze sponsors

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten