Reggae is immaterieel werelderfgoed van de Unesco

De reggaemuziek van Jamaica is ingeschreven op de lijst van het immaterieel cultureel erfgoed van de Unesco. Dat heeft de VN-organisatie beslist tijdens een zitting in Mauritius. De Unesco zegt dat reggaemuziek een belangrijke bijdrage levert aan de internationale bewustwording over verzet tegen onrecht en onderdrukking via liefde en menselijkheid.

Meer via:

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2018/11/29/reggae-is-immaterieel-werelderfgoed-van-de-unesco/

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten