Medische primeur: vrouw met baarmoeder van donor baart gezonde baby

In het Universitaire Ziekenhuis van São Paulo in Brazilië heeft een vrouw met een getransplanteerde baarmoeder van een overleden donor een gezonde dochter gebaard. Het gaat om een medische primeur, want nooit eerder heeft een dergelijke ingreep tot een geslaagde geboorte geleid. Een doorbraak die vrouwen die onvruchtbaar zijn door baarmoederproblemen nieuwe perspectieven biedt.

Meer via:

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2018/12/05/medische-primeur-vrouw-met-baarmoeder-van-overleden-donor-baart/

 

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Onze sponsors

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten