Huishoudelijk afval blijft afnemen

De Vlaming produceert steeds minder huishoudelijk afval, in 2017 zo’n 18,6 kg minder dan in het jaar voordien. Bijna een kwart van die daling komt doordat er minder restafval is. Dat blijkt cijfers van de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij, OVAM. die verwacht dat deze positieve trend zich de volgende jaren nog verder zal zetten.

Meer via:

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2018/12/08/huishoudelijk-afval-blijft-afnemen/

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Onze sponsors

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten