Gratis, kwalitatief en innovatief onderwijs via Skype
Koen Timmers uit Hasselt lanceert samen met het Jane Goodall Institute een innovatief leerplatform in Afrika. Er komen interactieve leslokalen waar leerlingen via Skype gratis les kunnen volgen over thema’s al klimaat, armoede en gelijkheid. Zijn uiteindelijke doel is voor zoveel mogelijk kinderen onderwijs bereikbaar maken, gratis en kwalitatief.

Meer via:

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2018/12/11/hasseltse-leraar-start-leerplatform-in-afrika-met-met-jane-gooda/

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Onze sponsors

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten