Jongeren zetten zich vrijwillig in op Gentse pleinen
bron en foto: Stad Gent

Op verschillende Gentse pleinen zetten jongeren zich vrijwillig in voor een aangename sfeer en sociale cohesie op de pleinen in hun buurt. De jongeren, Plein Patrons genaamd, komen vaak uit de buurt zelf en zijn daardoor goed op de hoogte van het reilen en zeilen in de wijk.

Bekijk hieronder een filmpje over de Gentse Plein Patrons.

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Onze sponsors

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten