Water-, gas-, en elektriciteitsfactuur van technisch werklozen zal een maand betaald worden door Vlaamse overheid
foto: Afbeelding van Gerd Altmann via Pixabay

Doordat heel wat winkels en bedrijven sluiten of op een lager pitje draaien door de coronacrisis, komen heel wat werknemers in de technische werkloosheid terecht. De Vlaamse overheid gaat gedurende een maand de  facturen voor water, gas en elektriciteit van de technisch werklozen betalen

Bron en volledig artikel: De Standaard en VRTNWS

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten