AB brengt dagelijks legendarische concerten naar je huiskamer
foto: Afbeelding van Free-Photos via Pixabay

Nu het culturele leven helemaal stilvalt door de coronacrisis, zet de meest gerenommeerde concertzaal van ons land dan maar in op online beleving. De Ancienne Belgique zendt elke avond een live-concert uit het eigen archief uit via haar sociale media. 

Bron en volledig artikel: Bruzz

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Onze sponsors

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten