New Yorkers kunnen gratis meer dan 300.000 boeken downloaden

Er is goed nieuws voor alle e-bookworms die er zijn in New York. De New York Public Library heeft een app waarmee iedereen met een bibliotheekpas (en een iOS- of Android-telefoon) een van de 300.000 e-books in de collectie kan ‘lenen’. Geen overbodige luxe in Coronatijden.

Bron en volledig artikel : TimeOut

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Onze sponsors

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten