Aalsters bedrijf van beademingstoestellen gaat productie verdubbelen en eenvoudiger toestel ontwikkelen
foto: Afbeelding van Simon Orlob via Pixabay

Het Aalsterse bedrijf Medec maakt tot 30 beademingstoestellen per week om de stijgende vraag in de strijd tegen het coronavirus te kunnen beantwoorden. Ze willen willen nog verder gaan en tot 45 toestellen produceren per week. Ze werken intussen aan een beademingstoestel dat makkelijker, sneller en goedkoper gemaakt kan worden.

Bron en volledig artikel: VRTNWS

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten