Franse modeschool biedt gratis les aan
foto: Afbeelding van Ahmad Ardity via Pixabay

Om de verveling van quarantaine het hoofd te bieden, geeft het Insitut Français de la Mode (IFM) vier weken gratis online les. Onder de titel ‘Understanding Fashion: from Business to Culture’ delen professionals vier weken lang hun kennis met het grote publiek. De inhoud van de lessen is uiteenlopend, het gaat niet alleen over mode maar ook over trends, subculturen, de pers, consumptie en relevantie. Om de verveling van quarantaine het hoofd te bieden, geeft het Insitut Français de la Mode (IFM) vier weken gratis online les.

Bron en volledig artikel: De Standaard

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten