Beademing geweigerd om jongeren te redden: overleden Vlaamse coronapatiënte (90) haalt wereldpers
foto: Afbeelding van Peggy und Marco Lachmann-Anke via Pixabay

Suzanne Hoylaerts (90) uit Lubbeek is plots wereldnieuws. Van Indië tot in de Verenigde Staten, wereldwijd hebben nieuwssites aandacht voor haar moedige beslissing. De vrouw overleed vorige week aan de gevolgen van het coronavirus: “Mij moet je niet meer beademen, help de jongere patiënten maar. Ik heb een mooi leven gehad”, had ze tegen de dokters gezegd.

Bron en volledig artikel: VRTNWS

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Onze sponsors

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten