Jeugdwerk Kras levert spelpakketten aan huis bij 600 kinderen in armoede
foto: Olivia Ongenae

Voor kansarme gezinnen is de verplichte quarantaine extra moeilijk: “Kinderen zitten thuis en de vraag naar activiteiten binnenshuis is groot, maar in veel gezinnen zijn er niet eens gezelschapsspelen of knutselmateriaal in huis”, zegt Jeugdwerk Kras uit Antwerpen. Daarom levert het voortaan, zo lang de quarantaine duurt, elke week gratis spelpakketten aan huis. 

Bron en volledig artikel: VRTNWS

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten