Chocolatiers schenken meer dan 10 miljoen paaseitjes aan zorg- en opvanginstellingen
foto: Afbeelding van Marjon Besteman-Horn via Pixabay

De Belgische chocolatiers schenken meer dan 10 miljoen paaseitjes, koekjes en confiserieproducten aan zorg- en opvanginstellingen nu Pasen voor de deur staat. Ze willen ervoor zorgen dat iedereen nog steeds kan genieten van lekkere chocolade.

Bron en volledig artikel: Knack

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten