Eenzaam in uw kot? Bel eens een “dichter van wacht” op
foto:Afbeelding van congerdesign via Pixabay

Deze week kunt u gratis terecht bij tientallen “Dichters van wacht”, die – exclusief voor uw oren – een gedicht voorlezen aan de telefoon. Draai dan 0800 11 233. “Dichters van wacht” biedt een uitweg: een echte dichter aan de lijn, die speciaal voor u voorleest. En dit van maandag tot zaterdag, elke avond tussen 20 uur en 22 uur.

Bron en volledig artikel: VRTNWS

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten