Studenten geneeskunde helpen woonzorgcentra uit de nood
foto: Afbeelding van truthseeker08 via Pixabay

In verschillende woonzorgcentra in ons land worden studenten geneeskunde ingezet om te helpen tijdens de coronacrisis. Er is al een personeelstekort in de zorgsector, en dat wordt alleen maar groter door de vele zieken. Er zijn heel veel studenten die zich vrijwillig aangeboden hebben. Veel jongeren willen zich inzetten, en dat is zeer goed nieuws. 

Bron en volledig artikel: VRTNWS

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten