Tuinaannemers onderhouden gratis tuinen van verpleegkundigen en artsen op corona-afdeling
foto: Afbeelding van Pexels via Pixabay

Ann Vanoppen en Frans Wauters van tuinaannemer De Tuinen – De Seizoenen uit Zonhoven onderhouden gratis de tuinen van verpleegkundigen en artsen die op de corona-afdeling van het Jessa Ziekenhuis in Hasselt werken. Zo willen ze een extra last van de schouders van het zorgpersoneel halen. 

Bron en volledig artikel: VRTNWS

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten