Evi Hanssen gaat positieve radio maken
foto: Afbeelding van Samuel Morazan via Pixabay

Geen mens die weet hoe ons leven er na corona zal uitzien, maar Evi Hanssen (41) is ervan overtuigd dat we ook iets positiefs uit de crisis kunnen meenemen. Die positieve zaken wil ze verzamelen via een nieuw radioprogramma op Joe. Is dit nu later? Zo gaat het Joe-programma heten dat Evi Hanssen vanaf 25 april vier weken lang op zaterdagochtend presenteert.

Bron en volledig artikel: Nieuwsblad

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Onze sponsors

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten