Vanaf juni al klinische tests met coronavaccins in ons land
foto: Afbeelding van HeungSoon via Pixabay

Het Duitse laboratorium CureVac lanceert in juni de klinische testen van zijn vaccin tegen het coronavirus in Duitsland en België. De testen vinden plaats bij volwassenen in goede gezondheid en die niet aan het coronavirus zijn blootgesteld. Daarna volgen mensen die wel zijn blootgesteld, en vervolgens ouderen, die meer risico lopen.

Bron en volledig artikel: De Morgen

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten