Bemoedigend nieuws uit Spanje
foto: Afbeelding van M W via Pixabay

Het was gisteren al voor de derde dag op rij dat het aantal nieuwe doden in het zwaar getroffen land afneemt.  Gisteren had Spanje het laagste dodental sinds 23 maart. In Spanje zijn de voorbije 24 uur 510 sterfgevallen als gevolg van het nieuwe coronavirus gemeld. Dat heeft het ministerie van Volksgezondheid meegedeeld. Bron en volledig artikel: De Standaard.

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Onze sponsors

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten