Oegandese president Museveni (75) zet aan tot bewegen “in eigen kot” met workout-filmpje
foto: Afbeelding van OpenClipart-Vectors via Pixabay

Hoe blijf je binnen én onderhoud je je conditie in de strijd tegen de verdere verspreiding van het coronavirus? De Oegandese president Yoweri Museveni (75) geef het goede voorbeeld: hij heeft een video met workout-oefeningen gemaakt die iedereen thuis kan doen. Zijn filmpje op Twitter is in twee dagen meer dan 268.000 keer bekeken. Bron en volledig artikel: VRTNWS

Werd je blij van dit artikel? Jij kan ons ook blij maken door 1 euro per maand over te schrijven op onze Triodosrekening (Goed Nieuws vzw): BE 18 5230 8103 2865. Jouw steun helpt ons om goed nieuws te blijven verspreiden. Merci! ❤

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten