Dankzij lasertechniek is een plastic verpakking voor groenten en fruit niet meer nodig
foto: Afbeelding van photosforyou via Pixabay

Komkommers in supermarkten zijn vaak verpakt in plastic. Als het aan Eosta ligt wordt dat verleden tijd. Bij Eosta worden producten bewerkt met behulp van lasertechnologie zodat plastic en stickers niet langer nodig zijn. Door een logo in de huid van het product te branden kan je in één keer zien dat een product bijvoorbeeld biologisch product is. Zo hoef je dus niet eerst het stickertje van je appel te peuteren voordat je hem kan eten. Bron en volledig artikel: voor de wereld van morgen

Werd je blij van dit nieuws? Jij kan ons ook blij maken door 1 euro (meer mag natuurlijk ook) per maand over te schrijven op onze Triodosrekening (Goed Nieuws vzw): BE 18 5230 8103 2865. Jouw steun helpt ons om goed nieuws te blijven verspreiden. Merci! ❤

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten