Afhaalsysteem in bibliotheken is een succes: meer dan 35.000 boeken ontleend in Oost-Vlaanderen
foto: Afbeelding van Marisa Sias via Pixabay

De afhaalsystemen die bibliotheken aanbieden tijdens de coronacrisis slaat aan. Bibliotheken ontlenen nu dubbel zoveel boeken als aan het begin van de crisis. In twee weken tijd werden zo al meer dan 35.000 boeken ontleend in Oost-Vlaanderen. Ontleners reserveren online een boek en kunnen dat op een afgesproken moment ophalen. Bron en volledig artikel: VRTNWS

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten