Vanaf zaterdag mogen tuincentra en doe-het-zelfzaken weer open
foto: Afbeelding van Sarah Dennison via Pixabay

Goed nieuws is er voor mensen die willen tuinieren en daarvoor nog wat materiaal nodig hebben, want vanaf zaterdag mogen de tuincentra weer opengaan – net als de doe-het-zelfzaken trouwens. Die hebben nu natuurlijk hun handen vol om hun winkel weer in orde te krijgen. Bron en volledig artikel (video): VRTNWS

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten