Federer, Nadal en Djokovic willen spelers buiten top 250 smak geld toestoppen
foto: Afbeelding van Pexels via Pixabay

Zonder tennistoernooien dreigen de mindere goden op het circuit financieel in de moeilijkheden te komen. Novak Djokovic, Roger Federer en Rafael Nadal willen een fonds oprichten om hen wat ademruimte te geven. “Velen denken aan stoppen omdat ze het financieel niet redden”, zeggen ze in de Franse sportkrant L’Équipe. Bron en volledig artikel: Sporza

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Onze sponsors

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten