District Antwerpen wil groendaken op bus- en tramhokjes
foto: Afbeelding van Bruno /Germany via Pixabay

De districtsraad van Antwerpen stelt voor om groendaken aan te leggen op de bus- en tramhokjes in de stad. Districtsraadslid Amber Paris (Groen) haalde het idee uit de Nederlandse stad Utrecht. Over een jaar worden de bus- en tramhokjes vervangen en zou de stad dus voor nieuwe hokjes mét groendaken kunnen kiezen. Bron en volledig artikel: VRTNWS

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten