Zorgsector behoort tot aantrekkelijkste werkgevers van België
foto: Afbeelding van Sanjasy via Pixabay

Er is zelden in de geschiedenis met zo veel bewondering gekeken naar de zorgsector. En ook de werknemers uit de zorg zelf vinden hun beroep aantrekkelijk. Dat toont onderzoek van Randstad. De zorg is de op twee na meest aantrekkelijke sector om in te werken. De ziekenhuizen en zorginstellingen moeten alleen de farmaceutische sector en mediabedrijven laten voorgaan. Bron en volledig artikel: De Morgen Artikel 1 De Morgen Artikel 2

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten