Chinese wetenschappers ontwikkelen vaccin dat apen beschermt tegen coronavirus
foto: Afbeelding van Robbie Ross via Pixabay

Een sprankeltje hoop uit China in de strijd tegen covid-19? Chinese biotech-wetenschappers ontwikkelden een vaccin dat erin slaagde resusapen te beschermen. Voor het eerst in de race naar een vaccin zijn wetenschappers erin geslaagd een vaccin te ontwikkelen dat een dier beschermt tegen Covid-19. Het gaat in dit geval om resusapen, dat schrijft wetenschapstijdschrift Science. Bron en volledig artikel: De Morgen

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Onze sponsors

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten