Moslims met wielerclub gaan ramadanmaaltijden rondbrengen bij mensen in armoede
foto: Afbeelding van ambroo via Pixabay

In Mechelen zullen enkele moslims die in een wielerclub zitten, voedselpakketten gaan rondbrengen met de fiets bij minderbedeelde gezinnen. Donderdag is de ramadan begonnen, de vastenmaand voor moslims. Gewoonlijk komen gezinnen en vrienden bij mekaar om na zonsondergang samen te eten en zijn er ook gezamelijke maaltijden voor minderbedeelden. Maar dat kan nu niet door de coronamaatregelen. Bron en volledig artikel: VRTNWS

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Onze sponsors

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten