Denk jij dat je iets beter of goedkoper kan dan jouw gemeente of provincie?
illustratie: Afbeelding van talha khalil via Pixabay

Denk jij dat je iets beter of goedkoper kan dan jouw gemeente of provincie? Dan kan je die uitdagen met een eigen plan. Als de gemeente of provincie daar ook in gelooft krijg je geld en mag je het bewijzen. Dat is het uitdaagrecht in een notendop. Op zo’n 130 plekken in Nederland kan het al en in ongeveer 80 gemeenten wordt er ook echt gebruik van gemaakt. Bron en volledig artikel: NOS

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Onze sponsors

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten