Saudi-Arabië schaft de doodstraf voor minderjarigen af
foto: Afbeelding van Pexels via Pixabay

In Saudi-Arabië zullen voortaan geen minderjarigen meer onthoofd worden. Eerder was ook geseling afgeschaft als straf. e doodstraf wordt afgeschaft voor diegenen die misdaden begaan hebben terwijl ze minderjarig waren. In de plaats komt opsluiting in een centrum voor jeugddelinquenten tot maximaal 10 jaar”. Zo staat in een decreet van de Saudische koning Salman. Bron en volledig artikel: VRTNWS 

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten