Het is nu 10 tot 12 decibel stiller dan voor de coronacrisis
foto: Afbeelding van bertvthul via Pixabay

In de meeste gevallen is het tijdens de lockdown 10 tot 12 decibel stiller dan voor de coronacrisis, stellen akoestici vast. Dat is behoorlijk wat. In het Brussels Gewest en rond de luchthaven van Brussels Airport is de lawaaioverlast over het algemeen gehalveerd tijdens de lockdown als gevolg van het coronavirus. Bron en volledig artikel: VRTNWS en Knack

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten