Zwitserse farmareus lanceert “voor 99,8 procent onfeilbare” immuniteitstest ook in ons land
foto: Afbeelding van moakets via Pixabay

De Zwitserse medicijnenmaker Roche heeft groen licht gekregen voor het lanceren van een serologische test om Covid-19-antilichamen te detecteren. De test zou voor 99,8 procent accuraat zijn. De test is ook beschikbaar in ons land. Serologische tests zijn essentieel om met terugwerkende kracht op te sporen wie besmet geweest is met het SARS-CoV-2-virus en daar antilichamen tegen aangemaakt heeft. Bron en volledig artikel: Het Nieuwsblad

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Onze sponsors

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten