U kunt nu tot 360 euro besparen op gas en elektriciteit
foto: Afbeelding van Gerd Altmann via Pixabay

“Wie honderden euro’s wil besparen, moet nu van energie­contract veranderen,” benadrukt energieregulator CREG. Elektriciteit en gas zijn in één jaar tijd tot 30 procent goedkoper geworden. Dat kan een besparing van 365 euro op de energiefacturen opleveren. Ook stookolie is meer dan de helft goedkoper dan een jaar geleden. Bron en volledig artikel: VRTNWS

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten