Veel minder zieken door coronamaatregelen
foto: Afbeelding van iXimus via Pixabay

De coronamaatregelen zoals afstand houden en veel vaker je handen wassen doen ook het aantal gevallen van buikgriep en oorontstekingen enorm dalen. “Als we nu volhouden met die betere hygiëne en we sneller thuisblijven wanneer we ons ziek voelen, houden we die cijfers ook in de toekomst veel lager”, beklemtonen de Vlaamse huisartsen. Bron en volledig artikel: Het Belang van Limburg (betalend artikel)

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Onze sponsors

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten