Website ikkoopbelgisch.be steunt Belgisch creatief talent
bron: Flanders DC

Deze week werd het vernieuwd platform ikkoopbelgisch.be gelanceerd om consumenten aan te moedigen om Belgische werken, merken en producten te leren kennen, te kopen en te delen met hun omgeving.

Sinds de oprichting 5 jaar geleden en met de huidige crisis in het achterhoofd was deze vernieuwing broodnodig. De website biedt vandaag toegang tot het meest uitgebreide overzicht van artiesten, designers, merken en bedrijven uit onze creatieve sector.

“Met Ik Koop Belgisch willen we vooral de rijkdom aan creatief talent in België laten zien. Als mensen zelf de keuze hebben gemaakt om te gaan voor lokale creativiteit kunnen ze hier de nodige inspiratie vinden. En zo geven ze onze artiesten, ontwerpers en creatieve bedrijven natuurlijk ook een extra duwtje in de rug.” Pascal Cools, managing director Flanders DC

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Onze sponsors

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten