Google kan liedje opzoeken als je het neuriet
bron: VRTNWS - Afbeelding van Dieter_G via Pixabay

Het gebeurt wel eens dat je met een liedje in je hoofd zit, maar dat je te weinig tekst kent om op te zoeken om welk nummer het gaat. Internetzoekmachine Google kan dat liedje nu opzoeken als je het neuriet.

Google heeft de nieuwe zoekmethode vorige week voorgesteld. Ze is beschikbaar via de app van Google en via Google Assistant. Als je het liedje 10 tot 15 seconden neuriet, fluit of zingt, gaat de zoekmachine op zoek naar mogelijke resultaten. Je krijgt verschillende liedjes voorgesteld en er staat ook bij hoeveel kans er is dat dit het liedje is waar je naar op zoek bent. Volgens Google hoef je niet toonvast te kunnen zingen. Lees er meer over op VRTNWS

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Onze sponsors

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten