Jobkantoor start met wandelsollicitatie
bron: Stad Genk - Afbeelding van Mabel Amber via Pixabay

Nu telewerken opnieuw de regel is, moeten ook sollicitatiegesprekken zoveel mogelijk online doorgaan. In Dendermonde begint een jobkantoor met een alternatief voor online sollicitatiegesprekken: de wandelsollicitatie. Ze nodigen kandidaten uit en doen het jobinterview buiten, tijdens een wandeling.

Wandelsollicitatiegesprekken hebben veel voordelen. Tijdens een videosollicitatie gaat de non-verbale communicatie voor een stuk verloren, dat heb je bij een fysiek gesprek niet. Je kan de kandidaat beter peilen als je hem of haar echt ziet. Daarnaast heb je een leuke babbel in de gezonde buitenlucht, wat zeker welkom is in deze tijden. Bron: VRTNWS

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Onze sponsors

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten