Goed Nieuws breekt record

In oktober werd onze website bijna 9.000 keer bezocht. Dat is hoogst aantal bezoeken sinds de oprichting in 2016 en dus een nieuw record. Het vorige record dateert van maart dit jaar toen we voor de eerste maal meer dan 8.000 keer bezochten werden op 1 maand tijd. We zijn heel blij dat goednieuws.be steeds meer wordt gelezen. En daarvoor zijn we jullie – lezers – zeer dankbaar.

We zijn ook dankbaar voor alle lezers die het afgelopen jaar een gift hebben gedaan want Goed Nieuws wordt volledig gefinancierd door giften van lezers. Tot slot willen we ook al onze vrijwilligers bedanken want zonder hen zou er geen goed nieuws zijn.

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten