Rutger Bregman wint NS Publieksprijs met boek ‘De meeste mensen deugen’
bronnen: NOS en Het Parool - foto: Goed Nieuws

De NS Publieksprijs gaat dit jaar naar De meeste mensen deugen van Rutger Bregman. Dat werd bekendgemaakt in talkshow M op NPO 1.

In De meeste mensen deugen betoogt Bregman aan de hand van inzichten uit de psychologie, economie, biologie en archeologie dat de mens van nature geneigd is het goede te doen. Daarbij nodigt hij de lezer uit het menselijk handelen in de geschiedenis op een andere manier te interpreteren.

De NS Publieksprijs is de grootste publieksprijs voor Nederlandse boeken en tevens de bekendste boekenprijs in de volwassenenliteratuur.

Ook wij van Goed Nieuws zijn ervan overtuigd dat de meeste mensen deugen. Dat proberen we dagelijks aan te tonen aan de hand van de artikels die we publiceren op onze nieuwssite www.goednieuws.be

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Onze sponsors

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten