Vlaams Instituut Gezond Leven lanceert geluksdriehoek om aan eigen geluk te werken
bron: Vlaams Instituut Gezond Leven en VRTNWS

Het Vlaams Instituut Gezond Leven vzw heeft deze week de geluksdriehoek gelanceerd. Daarmee wil het mensen bewuster maken over geluk: hoe kan je je gelukkig en goed in je vel voelen? De driehoek bestaat uit drie bouwstenen, die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn: je goed omringd voelen, je goed voelen en jezelf kunnen zijn. 

Wie voelt dat het nodig is om ergens aan te werken, kan terecht op www.geluksdriehoek.be, klinkt het bij de organisatie. Op de site kan je oefeningen maken rond de verschillende bouwstenen en daaraan gekoppelde vragen. Daarnaast is er allerlei informatie beschikbaar over thema’s zoals veerkracht, stress, verlies, ouderschap, positiviteit en geluk. 

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten