Cartoon Politie

Cartoon naar aanleiding van artikel ‘Politie gaat jeugd entertainen tijdens lockdown

Vanuit Eindhoven gaat de Nederlandse politie minstens tien weken lang jongeren bezighouden met gratis interactieve livestreams en entertainment. Op deze manier zou de jeugd zich tijdens de lockdown en de avondklok kunnen vermaken. Met gamewedstrijden, workshops, masterclasses, online chatten met de politie, maar ook met workshops van bekende DJ’s werkt de politie hiervoor samen met o.m.  gemeenten, Scouting Nederland, Reclassering en Jeugdzorginstellingen. De livestreamprogramma’s met als titel ‘U-Night’, worden door ESL Benelux uitgezonden vanuit de studio in het Philips Stadion in Eindhoven. ESL Benelux, een bedrijf uit Helmond, is normaliter organisator van e-sportevenementen en gamewedstrijden en bereikt daarmee wereldwijd miljoenen jongeren.  

Lees het volledige artikel

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer
berichten