‘Heel het land’ organiseert troostende tiendaagse

‘Heel het land’ wil van 30 april tot 9 mei 2021 met jullie stil staan bij elke vorm van verlies die de coronacrisis met zich meebracht. Van concreet verlies van geliefden tot het meer abstracte verlies van een wereldbeeld dat zo plots en drastisch overhoop werd gegooid en ons allen in de kern van ons bestaan heeft geraakt.  

Niet onder de vorm van een massa-event, maar als een verbindend bubbel-event verspreid over vele locaties en met vele partners. ‘Heel het land’ wil met zo veel mogelijk organisaties en mensen allerlei events organiseren die troost & hoop bieden zoals een stilte wandeling, een streepje muziek, kunst in de straten, pakkende verhalen, … Zo kan iedereen de mogelijkheid vinden om op zijn manier tijd en ruimte te krijgen voor troost en hoop.  

Alle activiteiten vind je op www.heelhetland.be

‘Heel het land’ is een initiatief van Kunstwerkt vzw, Cera, Ferm, Moving Closer en We have the choice.

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

3 Responses

    1. Leuk dat je ons wil steunen, Hadewijch. hierbij ons rek nr. We zullen de procedure ook laten wijzigen door jouw opmerkingen zodat je kan steunen zonder een account aan te maken. Bedankt en fijn weekend! Triodosrekening (Goed Nieuws vzw): BE18 5230 8103 2865. BIC-code: TRIOBEBB.

  1. Fantastisch! Fijn dat ik jullie kan steunen! Ook super dat jullie in deze tijden zo’n positief nieuws brengen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten