Cartoon Wolf

De Belgische wolvin Noëlla is opnieuw bevallen, dit wordt bevestigd door Agentschap van Natuur en Bos. Eerder al werd de drachtige wolvin waargenomen op videobeelden, maar de nieuwe beelden tonen aan dat ze niet meer zwanger is en de wolvenwelpen dus geboren zijn. Dit wil zeggen dat de Belgische wolvenfamilie weer een paar extra leden telt, hoewel het nog niet bekend is hoeveel jongen er geboren zijn. Lees het volledige artikel.

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Onze sponsors

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten