Reis met de trein tijdens eindejaarsperiode met 2 voor de prijs van 1
bron: NMBS

Vanaf 11 december en gedurende de hele eindejaarsperiode biedt NMBS reizigers de mogelijkheid om met twee personen de trein te nemen, voor de prijs van één. Met het Duo Ticket reizen twee personen voor de prijs van één Standard Ticket. De aanbieding geldt vanaf 11 december tot en met 9 januari 2022.

Het Duo Ticket is de ideale manier om er met de trein op uit te trekken tegen een extra voordelige prijs. Met de trein bereik je gemakkelijk je bestemming, vermijd je files en verlies je geen tijd met het zoeken naar een parkeerplaats.

Hoe koop je het Duo Ticket?

Het Duo Ticket is te koop via de NMBS-app, op nmbs.be, aan de ticketautomaten en aan de loketten. Met het ticket kunnen twee personen samen reizen voor de prijs van een Standard Ticket voor één persoon, waarbij de prijs varieert naargelang het gekozen traject. Het Duo Ticket is elke weekdag en elk weekend geldig vanaf 11 december tot en met 9 januari 2022.

NMBS raadt haar reizigers aan om de NMBS-app te raadplegen. Deze informeert de reizigers over de bezettingsgraad van de treinen en draagt zo bij aan een betere spreiding van de reizigers over de verschillende treinen.

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Onze sponsors

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten